Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Water Supply Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Aspirator urban Aria 240
Brand
Aria 240
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Avem placerea de a va prezenta aspiratorul urban, care in sfarsit reprezinta o solutie la nemultumirile zilnice ale operatorilor pe care nimeni nu le-a rezolvat inca. Aspiratorul urban a devenit un progres al aspiratoarelor in aer liber datorita sistemului automat de curatare instalat la bord.
Sistemul automat de curatare instalat la bord permite operatorului sa-si indeplineasca sarcinile zilnice fara sa isi mai faca griji in legatura cu curatarea regulata a filtrului.

Gata cu metodele nesanatoase de curatare a filtrului prin agitarea acestuia pe marginea strazilor. Gata cu masinile voluminoase externe pentru a indeparta praful de pe filtru. Acum totul este la bord si functioneaza automat.

Bratul de sustinere asigura ferm furtunul de aspiratie, oferind mari beneficii. Reduce efortul operatorului in timpul sedintelor lungi de curatare si faciliteaza trecerea deseurilor mai mari prin furtun, impiedicand infundarea si manevrele obositoare ale operatorului pentru colectarea deseurilor.

ASPIRATORUL URBAN are succes si in locurile in care multe alte masini nu ajung. Stabilitatea sa excelenta pe patru roti il face minunat pentru intretinerea oraselor si a parcurilor, iar motorul silentios si complet ecologic face ca aspiratia urbana sa fie perfecta si pentru zone turistice dar si comerciale.

ASPIRATORUL URBAN este un aspirator de exterior 100% ecologic, dezvoltat pentru curatenie si salubrizare urbana. Poate aspira reziduri de plastic, peturi, hartie, cutii de aluminiu iar rezidurile sunt colectate intr-o pubela clasica de 240L care se poate goli foarte usor. Autonomia de pana la 16 ore de functionare permite aspirarea foarte eficienta a centrelor de orase. Acest aspirator reprezinta sansa de a scapa de maturare manuala in procesul de curatare, salubrizare urbana.

•Echipament de aspirare, actionat electric;
•Destinat zonelor pietonale, parcurilor, centrelor de oras;
•Sistem de spreiere intermitenta in interiorul containerului;
•Extrem de usor de manevrat;
•Posibilitate de blocare a rotilor la stationare sau in panta.

Aria 240 este un aspirator urban foarte silentios care nu polueaza. Este potrivit pentru curatarea domeniilor publice si private, in orice moment al zilei, fara a deranja oamenii din jur.
Din Gura in Gura